Mentorointi

Kokonaisvaltaista tukea työnhakuun ja urallesi

Mentoroinnissa käydään läpi juuri sinun isoimmat haasteet, liittyivätpä ne sitten työnhakuun tai vaikkapa oman osaamisen tunnistamiseen.

Oletko uuden urasuunnan äärellä, muttet tiedä, mistä pitäisi lähteä liikkeelle? Onko LinkedInisi retuperällä tai etkö tiedä miten saat itsestäsi parhaimman version haastattelussa? Työnhaku voi toisinaan olla tosi yksinäistä, jonka vuoksi haluan olla tukenasi.

Mitä kaikkea mentoroinnissa voidaan käsitellä?

Alta löydät esimerkkiaiheita, joita voimme käsitellä mentoroinnissa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse valita vain yhtä teemaa, vaan voimme käsitellä juuri niitä aiheita, joissa sinä tarvitset apua.

Urasuunnan hahmottaminen ja osaamisen tunnistaminen

Käydään tilannettasi läpi erilaisten harjoitustehtävien avulla. Saat tehokkaan alkusysäyksen ja kattavat eväät oman urasuunnan löytämiseen.

Työnhakutiedostojen läpikäynti

Saat henkilökohtaiset vinkit ja esimerkit myyvän CV:n ja hakukirjeen rakentamiseen. Opit tekemään työnhakutiedostot itsenäisesti ja tehokkaasti.

LinkedIn-sparraus

Käydään läpi LinkedIn-profiilisi ja kuinka ottaa kaikki hyöty irti LinkedInistä työnhaussa.

Haastatteluvalmennus

Autan sinua juuri kaipaamallasi tavalla, jotta loistat haastattelussa. Saat avaimet siihen, miten tuot osaamisesi esille jännittävässä tilanteessa.

Mentorointi 299 €

Mentorointi sisältää 2 x 60min etätapaamista joiden välissä sinulla on aikaa työstää ajatuksiasi ja ottaa vinkit tai harjoitukset käyttöön. Palvelun ostettuasi laitan sinulle sähköpostia, niin sovitaan mentoroinnin aikataulu.

Verkkokauppaan

Ostin mentoroinnin, sillä tunsin olevani melko hukassa oman urasuuntani ja koko työnhaun kanssa. Valmennuksen avulla minulle kirkastui osaamiseni ja nyt on muuten työnhakudokumentitkin kunnossa.

Mika

Mentoroinnin jälkeen puhkuin aivan uutta tarmoa työnhakua kohtaan. Mikaela tsemppasi ja loi uskoa itseeni ja osaamiseeni.

Mari

Mikaela on erittäin mukava ja positiivisella asenteella mentoroiva. Hän on erittäin ammattitaitoinen - antaa rakentavasti palautetta, jonka myötä oivalsin itsekin työnhaun avaintekijöitä. Sain myös konkreettisia ohjeita ja vinkkejä kehittymiseen, joiden myötä nyt on paljon kevyempi jatkaa työnhakua.

Leena

Asiakkaani ovat päässeet haastatteluihin muun muassa seuraaviin organisaatioihin

  • Nordea
  • Ikea
  • Helsingin kaupunki
  • Foodin
  • Ilmatieteen laitos
  • Kela
  • Pelastakaa lapset ry
  • Bluefors

Usein kysytyt kysymykset

Minkälaisia asioita mentoroinnissa voidaan käsitellä?
Voimme käsitellä esimerkiksi LinkedInin hyödyntämistä työnhaussa, työnhakutiedostojen kehittämistä, oman osaamisen tunnistamista ja sanoittamista, tai mitä apua ikinä kaipaatkaan työelämään, uraan tai työnhakuun liittyen.
Voinko osallistua mentorointiin, vaikka asun ulkomailla?
Tottakai! Mentorointi toteutetaan puhelimitse, kirjallisesti tai etäyhteydellä, kuten Skypen välityksellä, joten se ei ole paikkaan sidottu.
Mitä jos mentorointiaika ei riitä kaikkien kysymysteni käsittelyyn?
Ei huolta! Voimme hyvin jatkaa mentorointia aina yksittäisellä tunnilla tämän jälkeenkin.

Mikaela Mäki

Olen HR-ammattilainen ja kasvatustieteiden maisteri. Minulla on pedagoginen pätevyys, olen vetänyt työnhakuvalmennuksia ja -webinaareja sekä CV-workshopeja. Olen tukenut asiakkaitani työnhaun ja oman urasuunnan hahmottamisen kiemuroissa.

Nyt autan mielelläni myös sinua ja haluan löytää potentiaalisi! Jokainen meistä on oman elämänsä päätähti, ja haluan auttaa sinua elämään omannäköistä elämää, rohkaista tavoittelemaan unelmiasi sekä auttaa saavuttamaan ne.