Opas

Rakenna moderni CV ja myyvä hakukirje – nappaa itsellesi haastattelukutsu

CV- ja hakukirjeoppaan konkreettisten vinkkien avulla sinun on helppo sanoittaa osaamisesi sekä erottautua joukosta. Opas on tukenasi kohta kohdalta koko työnhakutiedostojen rakentamisprosessin ajan.

Osta opas

Kun osaat paketoida osaamisesi rekrytoijalle selkeään ja myyvään muotoon, paranevat mahdollisuutesi työnhaussa hurjasti!

Vaikeinta työnhaussa on erottautuminen – se tapahtuu oman osaamisen sanoittamisella. Kuvastaako lähettämäsi CV sinua ja osaamistasi ja herättääkö se rekrytoijan mielenkiinnon? Jääkö hakukirjeestäsi aidosti innostunut fiilis tehtävää kohtaan? Miten sinun kannattaisi avata osaamistasi? Entä mikä on oleellisinta tietoa rekrytoijalle ja osaatko sanoittaa lisäarvosi heille?

Mitä saat tältä oppaalta?

 • Kaiken tarvittavan tiedon houkuttelevan CV:n ja hakukirjeen rakentamiseen
 • Varmuuden siitä, mikä tämän päivän työnhakutiedostoissa toimii ja mikä ei
 • Ohjeet sellaisen CV:n ja hakukirjeen rakentamiseen, jotka kiinnittävät rekrytoijan huomion
 • Säästät aikaa ja aivonystyröitä, kun saat valmiit lause-ehdotukset ja tiedät mihin sijoittaa mikäkin osaaminen
 • Mahdollisuutesi päästä haastatteluun kasvaa merkittävästi

Asiakkaani ovat päässeet haastatteluihin muun muassa seuraaviin organisaatioihin

 • Nordea
 • Ikea
 • Helsingin kaupunki
 • Foodin
 • Ilmatieteen laitos
 • Kela
 • Pelastakaa lapset ry
 • Bluefors

En tiennyt, mistä olisin aloittanut vanhojen työnhakutiedostojeni päivittämisen. Opas oli helppo keino alkaa rakentaa nykyaikaista CV:tä ja hakukirjettä, sillä jokaiseen osioon oli omat konkreettiset esimerkit, joita pystyin peilaamaan omaan taustaani.

Annika

Olen lukenut paljon työnhakuvinkkejä, mutta missään ei ole asioita esitetty yhtä kattavasti kuin tässä oppaassa. Oppaan neuvojen avulla opin sanoittamaan osaamiseni.

Riikka

Ihanan selkeät ja konkreettiset vinkit! Erityisesti hakukirjemalli tehosti työnhakuani merkittävästi. Näillä pääsin eteenpäin modernin CV:n ja hakukirjeen rakentamisessa. Kiitos!

Teija

Opas sisältää...

Yli 40 konkreettista lause-ehdotusta

Löydät oppaasta yli 40 lause-ehdotusta siihen, miten sanoittaa oma osaaminen niin hakukirjeessä kuin CV:ssäkin. Näitä et löydä edes googlaamalla!

Myyvän hakukirjeen mallin

Kehittelemälläni hakukirjemallilla on päästy jo kymmeniin työhaastatteluihin. Sen avulla herätät rekrytoijan kiinnostuksen. Opit tekemään hakemuksen alusta kiinnostavan, keskikohdasta informatiivisen ja lopusta motivaatiosi osoittavan. Malli nopeuttaa hakukirjeen kirjoittamista erittäin paljon ja pystyt lähettämään räätälöityjä hakemuksia tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Yli 10 vinkkiä osaamisesi tunnistamiseen

Opit tunnistamaan oman osaamisesi - mistä oikein kaivaa relevanttia sisältöä työnhakutiedostojen moninaisiin osioihin? Täältä löydät ne!

Todelliseen työpaikkailmoitukseen kohdennetut esimerkkitiedostot

Olen rakentanut sinulle esimerkkihakukirjeen ja CV:n eri osiot kohdennetusti yhden todellisen työpaikkailmoituksen vastineeksi, joka löytyy myös oppaasta. Näiden avulla opit, miten lähteä työstämään työnhakutiedostoja - miten kohdentaa ne juuri kyseiseen työpaikkailmoitukseen ja mitä korostaa kussakin osiossa.

36 sivua täyttä asiaa

45 €
Osta opas

Heti ladattavissa PDF-muodossa

Pienellä panostuksella, alle viidellä kympillä, avaat mahdollisuutesi uuteen elämään: tavoittelemaasi työhön ja sen myötä parempaan arkeen niin henkisesti kuin taloudellisestikin.

Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko opas juuri minun alalleni?
Opas on tehty niin, että siitä saa jokainen vinkkejä – alasta riippumatta. Esimerkit on rakennettu siten, että pystyt peilaamaan niitä omaan kokemukseesi ja sitä kautta rakentamaan alallesi sopivan CV:n ja hakukirjeen.
Kannattaako minun ostaa opas, jos olen jo luetuttanut CV:n ja hakukirjeeni jollakin muulla?
Ehdottomasti! Opas pysyy matkassasi ikuisesti, joten voit palata siihen aina tarvittaessa. Tosi hyvä kun olet luetuttanut työnhakutiedostosi jollakin toisella, mutta nämä eivät poissulje toisiaan. Päinvastoin, saat tällöin tuplahyödyn ja olet askelen lähempänä uutta työtä!
Miten nopeasti saan oppaan käyttöön?
Opas on PDF-muodossa ja saat sen samantien sähköpostiisi oston jälkeen.
Mitä jos en ole tyytyväinen oppaaseen?
Jos et koe saavasi oppaasta sen arvon verran vinkkejä ja apua, lupaan palauttaa sinulle rahat takaisin. Toivon toki tällöin, että kerrot minulle, mihin et ollut tyytyväinen. Uskon kuitenkin, ettei näin tule käymään.

Mikaela Mäki

Olen auttanut useita kymmeniä työnhakijoita CV:n ja hakukirjeen kanssa ja huomasin, että samat pulmakohdat toistuivat asiakkaideni työnhakutiedostoissa. Kokosin kysymykset vastauksineen ja konkreettisine vinkkeineen yksiin kansiin, jotta sinun on helppoa ja edullista muokata oma hakemuksesi huippukuntoon! Mikä tärkeintä, näillä vinkeillä saadaan jatkuvasti haastattelukutsuja!

Olen HR- ja rekrytointiammattilainen sekä kasvatustieteiden maisteri, ja olen käynyt läpi useita satoja CV:itä ja hakukirjeitä. Tiedän siis, mikä niissä toimii ja mikä puolestaan ei. Haluan auttaa myös sinua saavuttamaan unelmasi!