Moikka! Mä olen Mikaela. Olen HR:n maailmaan hurahtanut kasvatustieteilijä ja haluan auttaa sinua saavuttamaan uratavoitteesi. Pari asiaa osaan erityisen hyvin – modernin CV:n tekemisen, myyvän hakukirjeen kirjoittamisen sekä mentoroinnin kohti oman näköistä uraasi!

Toimin HR-asiantuntijana teknologia-alalla ja olen tehnyt laidasta laitaan rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä. Olen lukenut satoja ansioluetteloita ja työhakemuksia, olen pitänyt webinaareja (mm. Mothers in Business ry:lle), työnhakuvalmennuksia ja CV-workshopeja, tehnyt erilaisille yrityksille rekrytointia ja nähnyt, millainen profiili sopii mihinkin työhön. Olen haastatellut satoja kandeja erilaisiin työtehtäviin. Taustalla mulla on opinnot kasvatustieteistä. Sivuaineina opiskelin sosiaalipsykologiaa, kehitys- ja persoonallisuuspsykologiaa (tosi mielenkiintoista!), aikuispuolen pedagogiset opinnot sekä terveyden edistämisen opintoja.

Silloin kun en tee töitä, vietän aikaa läheisteni kanssa, opettelen pelaamaan tennistä, testaan päästä samaan Cooperin testin tulokseen kuin ysiluokalla (menin sekaisin yleisurheiluradan kierroksia laskiessa), kokeilen uusia reseptejä (kauralastuista ei tule niin hyviä, jos laittaa vahingossa oliiviöljyä rypsiöljyn sijaan ja uunifetapastasta saa vielä parempaa vähän tuunailemalla) ja luen kirjoja (Tara Westoverin Opintiellä on tosi hyvä!).

Tulevaisuuden ura muotoutuu meillä kaikilla jatkuvasti. Omalla kohdallani toivon, että se sisältää ainakin mentorointia, ihmisten auttamista ja hyvinvoinnin edistämistä, muiden inspiroimista ja varmasti jotakin sellaista, mitä en edes vielä osaa sanoittaa. Sinun auttaminen on yksi askel kohti tämän hetkistä viisivuotissuunnitelmaani.

Saman neuvon annan sinulle kuin itselleni – pienin askelin kohti omannäköistä elämää.