Minusta

Mä oon Mikaela. Pikkuhiljaa mun omatkin urasuunnitelmat on selviämässä, mutta pari asiaa osaan tosi hyvin – modernin CV:n tekemisen ja muiden tukemisen omalla urallaan!

Tällä hetkellä toimin henkilöstökonsulttina henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Mä olen tehnyt tosi laajasti kaikkea rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvää. Olen mm. lukenut satoja ansioluetteloita ja työhakemuksia, olen pitänyt haastatteluvalmennuksia ja CV-workshopeja, tehnyt erilaisille yrityksille rekrytointia ja nähnyt, millainen profiili sopii mihinkin työhön. Olen haastatellut satoja kandeja erilaisiin työtehtäviin. Taustalla mulla on opinnot kasvatustieteistä. Sivuaineina opiskelin sosiaalipsykologiaa, kehitys- ja persoonallisuuspsykologiaa (tosi mielenkiintosta!), aikuispuolen pedagogiset opinnot sekä terveyden edistämisen opintoja.

Sillon kun en oo töissä, vietän aikaa mun läheisten kanssa - opetellaan pelaamaan tennistä ja syödään herkkuja, testaan pääsenkö samaan Cooperin testin tulokseen kun ysiluokalla (menin sekasin yleisurheiluradan kierroksia laskiessa), kokeilen uusia reseptejä (kauralastuista ei tuu niin hyviä, jos vahingossa laittaa oliiviöljyä rypsiöljyn sijaan ja uunifetapastasta saa vielä parempaa vähän tuunailemalla), teen omaa podcastia (jännää!) ja luen kirjoja (mun tän hetkinen lempparikirjailija on Cecilia Samartin).

Mun tulevaisuuden ura on vielä auki, mutta toivon, että se sisältää ainakin mentorointia tai coachaamista, ihmisten auttamista ja hyvinvoinnin edistämistä, muiden inspiroimista ja varmasti jotain sellasta, mitä en edes vielä osaa sanottaa.

Suunta on siis oikea, ja saman neuvon annan sinulle kuin itselleni – pienin askelin kohti omannäköistä elämää.

En oikeastaan edes usko, että ainakaan mulle on mitään yhtä oikeaa unelmatyötä. Ensinnäkin olen sen verran vaihtelunhaluinen ja haluan jatkuvasti kehittyä, joten en edes etsi suoraan mitään loppuelämän unelmatyötä. Mä etsin viiden vuoden työtä, eli sellaista, joka olisi mun sen hetkinen unelmatyö, jossa viihtyisin muutaman vuoden (vaikka sen viisi). Se työ tarjoaisi mulle siihen hetkeen täydelliset haasteet ja mielenkiinnot, ja sen jälkeen olisin taas valmis seuraavaan steppiin ja unelmaan. Tämä on yksi askel kohti mun tämänhetkistä viisivuotissuunnitelmaa.

Ota yhteyttä!

Vastaan mielelläni kaikkiin pohdintoihisi. Voit lähettää viestin oheisella lomakkeella, niin olen sinuun yhteydessä pikimmiten. Voit olla yhteydessä minuun myös sähköpostitse.Vinkit työnhakuun podcastistani

Täältä löydät sparraavat vinkit työnhakuun! Jokainen jakso on täyttä asiaa. Valitse itsellesi sopivimmat jaksot, kuuntele ja olet askeleen lähempänä unelmaduuniasi!

Kaikki jaksot